Jard Tuiniert

 


Tuinwerk

Niets is fijner dat met je handen in de grond zitten. Ik hou ervan om leven toe te voegen aan een tuin: vervolgens gaat de bloem of plant voor jou aan het werk. Weer of geen weer, tuinieren blijft voor mij net als buitenspelen. Met rode wangen door de zon of de kou, zwetend als een otter door het fysieke werk en 's avonds slapen als een roos. Tuinieren staat voor mij voor gezond en bewust werken.

Een voorproefje

Ik focus mij bij tuinwerkzaamheden op tuinaanleg. Denk hierbij aan hagen snoeien, onkruid uit de borders en tussen de tegels halen, aanleggen van een strakke grasmat en het snoeien van struiken of bomen. Ik zorg ervoor dat de tuin er weer fris en strak bij staat en maak hem graag zomer- of winterklaar voor de klant. Als dit betekent dat het tuinmeubel ook wel een extra lik verf kan gebruiken, of de dakgoot geleegd moet worden om de tuin bladvrij te maken, pak ik dit graag op. Het aanleggen of herindelen van een tuin doe ik uitsluitend in overleg en op aanvraag.

Mijn werkwijze

Na een persoonlijke kennismaking en verkenning van de klus, stuur ik een (indicatieve) prijsopgaaf. Ik werk doorgaans op basis van uren en ben hier voor en tijdens de klus transparant in zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Ik vind het belangrijk dat het gevoel voor beide partijen goed is, en investeer daarom graag in een uitgebreide kennismaking met klant en klus. Ik hanteer daarom geen voorrijkosten.

Vrijblijvend contact opnemen

Wil je meer informatie of een indicatieve prijsopgaaf ontvangen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op.

Een Italiaanse patio, in je eigen achtertuin

Ik word gelukkig van ontwikkelen, dromen realiseren en een geslaagd eindresultaat. Zo focus ik mij steeds meer op het uitvoeren van tuin renovaties. Wil jij ook dat jouw tuin dé plek is om even te ontspannen? Je moesstuin te realiseren? Of een plek om met de hele familie aan tafel te gaan? Wat je idee ook is, samen kunnen we het waarmaken. Neem contact met me op en laten we van jouw idee, realiteit maken.