Jard Timmert


Timmerwerkzaamheden

Je kent ze wel, van die klussen in en om huis die eeuwig blijven liggen. Je hikt er tegenaan, maakt er eens ruzie over met je partner maar komt niet zover om echt te beginnen. Ook ik herken dit. Misschien zit je vol met goede ideeën maar heb je twee linkerhanden. Gelukkig is er de mogelijkheid om een klusjesman te bellen die het oplost: neem contact op met Jard Werkt en de klussen worden eindelijk geklaard!

Een voorproefje

Voor zowel kleine als grotere klussen draai ik mijn hand niet om. Ik bevestig schilderijen, verlichting en planken, hang geluidsinstallaties op en werk de bedrading netjes weg, maak meubels van (steiger)hout, timmer een houthok voor stookhout en bekleed die lelijke gevel met strakke houten latjes. Het doel is om het mooier, netter en naar wens achter te laten. Ik heb inzicht in het bedenken en bouwen van dingen en ben innovatief met bestaande producten. Zo heb ik een tuinset omgezaagd tot een passende zithoek voor een kleinere tuin. Ook heb ik de gevel met latjes bekleed, die van een restpartij van Marktplaats kwamen. Het is voor mij een uitdaging om producten nieuw leven in te blazen en materiaal te hergebruiken. Ik denk graag met je mee. 

Mijn werkwijze

Na een persoonlijke kennismaking en verkenning van de klus, stuur ik een (indicatieve) prijsopgaaf. Ik werk doorgaans op basis van uren en ben hier voor en tijdens de klus transparant in zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

 Ik vind het belangrijk dat het gevoel voor beide partijen goed is, en investeer daarom graag in een uitgebreide kennismaking met klant en klus. Ik hanteer daarom geen voorrijkosten.

Vrijblijvend contact opnemen

Wil je meer informatie of een indicatieve prijsopgaaf ontvangen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op.