Duurzaamheid

Meer dan belangrijk.

Voor mij is duurzaamheid meer dan belangrijk. En dat vind je terug in mijn werk- denk- en leefwijze. Op deze pagina lees je waarom en hoe ik mijn steentje aan verantwoord ondernemen bijdraag. Ik spar graag met jou hoe we je project zo duurzaam mogelijk gaan uitvoeren. Doe jij met me mee? 

Bomen planten en CO2 uitstoot compenseren

Jaarlijks verdwijnen er 3,5 miljard bomen. De gevolgen hiervan voor mensen, dieren en het klimaat zijn rampzalig. Daarom investeert Trees for all in bomen. Hoe ze dat doen? Door bomen te planten, het herstellen van bestaande bossen en mensen bewust maken van het belang van bomen. Een groene en gezonde aarde doorgeven, dat is hun uitgangspunt. En om bij te dragen aan deze missie doneer ik jaarlijks aan Trees for All

Duurzaam op de werkvloer

Maatschappelijk verantwoord ondernemen, het is een mond vol en voor veel kleine én grotere ondernemers lijkt dit een onmogelijke taak. Voor mij niet, ik ga die uitdaging aan en neem verantwoordelijkheid hier in. 

Houden van hout

Één van die uitdagingen zit hem in de producten die ik gebruik. Ik houd van hout. Ik wil klussen, bouwen en creëeren zonder dat ik hiermee veel CO2 uitstoot en de aarde beschadig. Naast het verminderen van deze uitstoot, heeft hout veel voordelen om als bouwmateriaal te gebruiken. Nieuwsgierig? Lees de blog in de banner hiernaast!

Een duurzaam thuis

De passie voor duurzaamheid is thuis begonnen. Al jaren maak ik gebruik van zonnepanelen, verdiep ik mij in vergroenen en kweek ik in mijn moestuintje de lekkerste groente en fruit. 

Nu hoor ik je denken ''Dat moet je maar net weten en kunnen, dat is niks voor mij''. Maar verduurzamen is voor iedereen. Nieuwsgierig hoe jouw huis kan bijdragen aan een schonere planeet? Neem contact met me op, dan gaan we samen aan de slag.