Ervaringen & Reacties


Lees hier waarom anderen vinden dat Jard Werkt..

Heb jij onlangs gebruikgemaakt van mijn service? Laat mij en anderen dan vooral weten wat jouw ervaring is. Geen reactie achterlaten maar rechtstreeks contact met mij opnemen voor een klus? Klik dan hier.

Rating: 4.2692307692308 sterren
26 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Rene
2 jaar geleden

Jard, heeft bij ons een nieuwe keuken geplaatst en daar ook het werkblad van massief eiken voor gemaakt. We zijn erg tevreden over het eindresultaat, de samenwerking, het nakomen van afspraken en de communicatie.

Sandra Bakker
2 jaar geleden

Jard heeft bij ons een nieuwe badkamer geplaatst. De bovenverdieping werd opnieuw ingedeeld. Jard dacht mee in mogelijkheden waar we zelf niet opgekomen waren. Het resultaat is prachtig!
Jard is een fijn persoon om aan het werk te hebben. Voor bijkomende werkzaamheden die hij zelf niet doet heeft hij ook een netwerk om zich heen. Zo is er veel mogelijk en zijn alle onze wensen in deze badkamer vervuld!
Wanneer we weer aan een volgende klus toe zijn zullen we zeker weer voor JardWerkt kiezen!
Super bedankt!!

Rein Swart
3 jaar geleden

Puike ervaringen met Jard, meer dan. Werkt snel met goede kwaliteit. Komt afspraken na, denkt mee en is oplossingsgericht. Wij zijn zeer content.

FWW
3 jaar geleden

We hebben een zeer goeie ervaring met Jard. Hij heeft recent ons voorkozijn hersteld. Na goed overleg met het gewenste resultaat. Goeie communicatie, geen poespas en altijd benaderbaar. Voor toekomstige klussen zullen we hem zeker weer overwegen!

Beltty
4 jaar geleden

Ik ben dik tevreden. Vriendelijkheid en accuraat gewerkt bij mij. Niks is te gek Jard wil alles doen. Ik geef een10

Jan Wagenaar
4 jaar geleden

Jard heeft de volledige buitenkant van mijn huis geschilderd, alsmede houtwerk vernieuwd naar volle tevredenheid! Hij communiceert goed, is proactief, denkt mee met jou als klant en komt zijn afspraken na.
Oftewel zeer aan te bevelen! Bedankt Jard!

Dirk Wymenga
4 jaar geleden

Jard is punctueel en accuraat en heeft weer heeel mooi werk achtergelaten door de etalage te schilderen van ons winkelpand in Sneek . Topklasse!

Linda Lettinga
4 jaar geleden

Jard, mijn hok in de tuin was een rampgebied. Ontzettend veel spullen en ondertussen niks te vinden.
Ik wilde daar graag planken in hebben, jij dacht met me mee en nu heb ik ook nog een praktische vliering te pakken.
Wat kan een mens gelukkig worden van een opgeruimd hok: ik wel althans.
Je hebt goed werk geleverd, hondje Rosah vond het gezellig dat je er was en ik ook!
Heel erg bedankt!

Maaike van der Meulen
4 jaar geleden

Mijn keuken was nog net voorzien van een backsplash, Jard heeft er voor mij een tespaplaat ingezet, mooi dun, goede kleur en snel gefixt. Ziet er keurig uit, Heel erg bedankt Jard.
Groetjes Maaike

Martine Adema
4 jaar geleden

Jard doet zijn werk geweldig, hij werkt netjes en efficiƫnt, houdt zich aan afspraken en denkt met je mee. Bovendien is hij voor iedereen even vriendelijk. Een topper dus. Zeer aan te bevelen.